joi, 23 aprilie 2009

Va las pacea, va dau pacea Mea.

John 14:27  Vã las pacea, vã dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dã lumea. Sã nu vi se tulbure inima, nici sã nu se înspãimânte.

 

Ah, pacea.Cine nu doreste pace? Fie in familie ,inrelatiile pe care le avem intre noi,in relatiile de adunare ca fratii.Nu numai lumea duce lipsa de pace.Popoare se rascoala unuii inpotriva altora.Dece ? din lipsa paci.Dar nu de aceasta pace este vorba aici unde Mintuitorul le spune ucenicilor. Este si aceasta care am aduso inainte .

 Dar este vorba de pacea inimi.daca intre oamenii se mai poate face ceva , intervene cineva ca mediator, in cazul inimi omul nu poate face nimic.Iata cine poate sa aduca pacea in inima. Este Domnul Hristos care este si printul paci.Stia Mintuitorul ca dupa plecarea Lui se vor tulbura. Era ceva care se intimpla si astazi la toti copii lui Dumnezeu.

Cel rau are ca atac pe cei rascumparati. Deseori el adduce tulburare in inima , intre sot si sotie ,intre parinti si copii.dar Dumnezeu nu ne lasa la discretia acestui vrasmas al sufletelor noastre. Ne trezeste si ne alunga tulburarea care ne-a stricat pacea.Aceasta-I pacea care adduce liniste in inima noastra.

 Nu , lumea nu poate sa ofere pace celui rascumparat. Acesta este si motivul de el nu alearga la om, lume.El se duce la tronul harului unde primeste indurare pentru vreme de nevoie ,vreme ca aceasta, cind  pacea ti-se tulbura.

 

John

Los Angeles California

Niciun comentariu: