miercuri, 30 decembrie 2009

Pendula Vieti

Psalms 103:15 Omul! zilele lui sunt ca iarba ºi înfloreºte ca floarea de pe camp

16 Când trece un vânt peste ea, nu mai este, ºi locul pe care-l cuprindea, n-o mai cunoaºte.

Psalms 103:15 As for man, his days are as grass: as a flower of the field, so he flourisheth.

16 For the wind passeth over it, and it is gone; and the place thereof shall know it no more.

Si Isaia vede viata in felul in care Psalmitul o vede.Isaia 40, 6-7.

Pendula Vieti

Cineva mi-a trimes o vedere de sarbatori animata. Era un buchet de flori si atirna de un cui pe un fundal ornamentat. Nu mi-se parea nimic deosebit la prima vedre daca acel buchet nu se pendula in continiu ca o pendula de ceas.

Si aceasta vedere mi-a inspirit motivatie sa scriu ceva despre vietile noastre.Am raspuns persoanei cu un -Thank you note -cum se cuvine cind primesti o atentie.Pendularea arata in viziunea mea orele care mai ramasesera pina la incgeierea acestui an2009.

Viata, se va pendula si la anul, pina cind pendula vieti va inceta.Psalmistul a realizat si el ca viata este o pendulare, si ca fiecare pendulare duce cu ea in etaernitae zile, saptamini, luni si in final anii vieti noastre.

Psalmistul a vazut viata ca pe o floare sau ca iarba care se usuca de pe cimp.Ce vreau sa spun este ca , nu este nimic vesnic aici pe pamint. Viata incepe abia de pe ultima pendulare.

Acolo apare eternitatea.Fie ca este o eternitate cu Domnul Hristos care este vesnicin slava, fie ca este o eternitate in chin dupa cum ne arata Sfinta Scriptura.

Aici omul trebuie sa se gindeasca ca pendula vieti lui va inceta cindva.Deci unde te vei duce ?O intrebare care trebuie sa ne dea de gindit.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: