sâmbătă, 19 decembrie 2009

Pretul cunoasteri lui Christos

Pretul cunoasteri lui Christos

Philippians 3:8 Ba încã, si acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, fasã de presul nespus de mare al cunoasterii lui Hristos Isus, Domnul meu.

Philippians 3:8 Yea doubtless, and I count all things but loss for the excellency of the knowledge of Christ Jesus my Lord:

Daca l-am intreba pe sf ap Pavel, ce beneficiu ai Pavele ca ai socotit toate ca un gunoi,sa-L gasesti(cunosti) pe Christos? Negresit ca el ar spune simplu; El ,Christos este Domnul vieti mele.Cele pe care Pavel le-ar fi putut avea dela capacitatile lui intelectuale si prosperitatea materiala care ar decurge din acestea ,le socoteste ca un gunoi. Dece asa? Pentruca Dumnezeu ia aratat, ca acestea sint pamintesti si au valori trecatoare.

Sa-l ascultam ce spune el cu privire la Comoara inimi lui Christos. Uitativa la lucrurile de sus spune el,unde Christos sade la dreapta lui Dumnezeu. Si ca cetatenia voastra ,a celor rascumparati este in ceruri.Noi stim cu totii ca sintem calatori aici pe pamint. Cu alte cuvinte sintem vremelnici, ca intr-o zi vom pleca. Deci nimic nu este statornic si deci,nu vom lua nimic cu noi.

Ce ne ramine? Numai Christos care sade la dreapta lui Dumnezeu.Intrebarea se pune; dupa ce alergam noi?dupa lucrurile acestea trecatoare,vremelnice?atuncvi nu vom fi cu Christos. Sa luoam seama la cuvintele Domnului Isus;Imparatia Mea nu este din lumea aceasta.Dece ar fi a noastra? Noi care zicem ca sintem ai Lui, ca ii apartinem Lui. Domnul sa ne dea harul sa intelegem si noi ca si Pavel ca acestea sint gunoaie.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: