duminică, 28 februarie 2010

Este Natura in afara controlului?

  1. Is nature out of control?
Este natura iesita de supt control?

Iata o intrebare pe care si-o pun oamenii de stinta astazi si nu numai ei.
Cum poate fi ea esita desupt control? Dumnezeu a creiata si Scriptura ne arata ca toate asculta de El. Atunci ce se intimpla se intreaba omul, oricare ar fi el.Dece atitea calamnitati ? cutremurele pe care le vedem in zilele noastre, clima parca nu mai are cursul ei normal? Sint acestea intrebari care sa preocupe fiinta umanba?negresit ca sint.

Dar unde se poate gasi raspunsul acestor intrebari?sau sint raspunsuri pentru ele? Negresit ca sint.Omul ignora Cuvintul lui Dumnezeu in care gaseste raspuns la toate framintarile lui.Domnul Hristos anunta ca ; toate acestea sint doar inceputul durerilor care au sa vina peste fii oamenilor. Vorbeste El de cutremure , de foamete de boli. Si interesant este ca acestea sau imultit supt ochii nostri.

Ce ne spun toate acestea noua care cunoastem Cuvintul lui Dumnezeu? Ca venirea Mintuitorului este aproape si ca sfirsitul tuturor lucrurilor este la dispozitia lui Dumnezeu.Dar sa nu uitam ca Mintuitorul a mentionat; ca toate acestea sint doar inceputul durerilor.Nu realizam cit de mare este o durere sau un necaz, decit atunci cind trecem noi personal prin ele.Dumnezeu sa ne ajute sa ne ridicam privirea in sus de unde vine izbavirea noastra.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: