luni, 25 iulie 2011

Ioan 8:32 veţi cunoaşte adevărul, .......



Ioan 8:32

veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.”

Domnul Isus este Adevarul.Ca sa cunosti adevarul este necesar mai intii sa te recunosti ca esti pacatos. Nu poti intra in armonie ce Cel care este Adevarul numai daca vi inaintea Lui si iti marturisesti pacatele cu o inima sincera. El este credincios si drept si te primeste.

Cuvintul, dupa aceia spune ca , “Adevarul va va face slobozi sau liberi” liberi dece? Liberi de supt dominatia lui satan si implicit de supt dominatia pacatului.Putini recunosc ca sint robi sau poate chiar nici unul nu este de accord sa recunoasca ca este rob.Cind Cuvintul spune ca, “va va face slobozi” asta inseamna fara doar si poate ca sintem robi ai pacatului inainte de al cunoaste pe Domnul Isus.

Cine nu ar vrea sa fie slobod, liber? Pe vremuri in mod literal erau sclavi sau robi, si cit ar fi dorit ei sa devina liberi, dar cum sa poata sa scape de acest jug al robiei?era o solutie, o posibilitate, daca venea cineva si il cumpara pe robul care era expus in piata de vinzare ca si un obiect. Apoi cel care il cumpara ii spunea,”uite eu am platit pretul pentru tine si acum esti liber”.

Tot asa a fost cineva care a platit pretul eliberari noastre, acesta este Fiul Lui Dumnezeu, Domnul Isus.El, este singurul in masura sa elibereze suflete de supt puterea din robia celui rau care este numit satan.Atentie, nu se vine inaintea Domnului Hristos cu un aer de ingimfare sau de indreptatire intrun fel.

La Domnul isus vi ca un vinovat care esti pasibil de judecata si inca de o judecata vesnica. Vi si te pleci inaintea Lui pe genunchi sincer , recunoscind ca esti pacatos pina in maduva oselor. Atunci vei capata indurare si mila.A-ti marturisi pacatele este o virtute si mai apoi vei fi liber.

Ioan 14:6

Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: