marți, 19 iulie 2011

Psalmii 71:3 Fii o stâncă de adăpost pentru mine,


salmii 71:3

Fii o stâncă de adăpost pentru mine, unde să pot fugi totdeauna! Tu ai hotărât să mă scapi, căci Tu eşti stânca şi cetăţuia mea.

Cei ce citescCuvintul lui Dumnezeu stiu care este Stinca in care ei is gasesc refugiul si sigursnta.La fel ca si Psalmistul care is gasea refugiu in Aceasta Stinca. Asa cum am spus Stinca este Domnul Hritos. Dar ce aveau cei din vechime de aface cu aceasta Stinca , Hristos?Avem in Cuvint nenumarate locuri unde putem vedea ca si cei din vechime si cei din perioada harului au acelasi loc de adapost, au aceiasi sursa de izbavire in Domnul Hritos. Iata ca avem aici un loc unde ne arata destul de deslusit ca si cei din vechime se adapau, beau din aceasta Stinca Hristos.

1 Corinteni 10:4

şi toţi au băut aceeaşi băutură duhovnicească, pentru că beau dintr-o stâncă duhovnicească ce venea după ei; şi stânca era Hristos.

Uite o garantie pe care o da Dumnezeu copiilor lui. Vei sta pe Stinca.Bata valurile si furtuna cit o vrea, cel rascumparat este pus, asezat pe stinca si mai mult, Stinca este linga Dumnezeu. Ce mai trbuie mai mult decit aceasta asigurare? Sa stai pe Stinca sa fi ocrotit, sa nu ai grija ca valurile lumi te pot lua si te vei pierde in largul mari. Domnul spulbera aceasta posibilitate de a fi luat de valuri.Chiar daca as presupune ca valul va ajunge pina la Stinca , acolo se va sparge de ea. Apoi sint linga Dumnezeu care in orice clipa are privirea indreptata spre mine.Aceasta face parte din garantia de mintuire de salvare pe care Cuvintul ne-o arata.Sa fim incredintaati ca daca sintem nascuti din nou sintem ai Lui si ne-a pus sa stam pe Stinca.Avem un Dumnezeu care ne poarta de grija in toate situatiile vieti.

Exodul 33:21

Domnul a zis: „Iată un loc lângă Mine; vei sta pe stâncă.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: