miercuri, 29 iunie 2011

Psalmii 34:5 Când îţi întorci privirile spre El,


Psalmii 34:5

Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, şi nu ţi se umple faţa de ruşine.

Un psalm care aduce inviorare celor rascumparati ai Domnului Hristos.dealungul istoriei crestine satana a incercat in nenumarate feluri sa se abata asupra copiilor lui Dumnezeu si sai improste cu insulte.Dar copii lui au gasit in acest psalm, cu precadere in acest verset un sprijin. Cind iti intorci privirile spre El.

Omul care nu-l cunoaste pe Domnul Isus ca Mintuitor personal, is intoarce privirile te miri unde , dar numai spre aceasta sursa de bucurie nu.Dece nu is intoarce omul privirile spre Domnul Isus? Este o intrebare pe care nu o inteleg cei ne mintuiti, ba chiar si dintre cei care pretend ca sint credinciosi.Zidul de pacate care este intre om si Dumnezeu il impiedica.Apoi potrivit Scripturi omul fara Dumnezeu este mort.

Efeseni 2:1

Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre

Poate un mort fizic sa-si indrepte privirile spre ceva?la fel si cel mort spiritual nu va putea sa indrepte privirea catre Dumnezeu..Psalmul se adreseaza celor rascumparati care au fost adusi la viata impreuna cu Domnul Isus.sint 3 componente le-as numi in acest verset.1) Cind iti intorci privirile spre El.2) te luminezi de bucurie.3) Nu ti-se umple fata de rusine.

El, cine este El? Este Domnul Isus care produce bucurie in inima celui rascumparat, fiind singura sursa de bucurie si inca vesnica.Cum dar sa-ti fie rusine de Acest mintuitor slavit? Da daca ne intoarcem fata la alte lucruri avem sansa sa ni-se umple fata de rusine.Iata ce spune Ap Pavel,

2 Timotei 1:1

Şi din pricina aceasta sufăr aceste lucruri; dar nu mi-e ruşine, căci ştiu în cine am crezut. Şi sunt încredinţat că El are putere să păzească ce I-am încredinţat până în ziua aceea.


John Balarie

Los Angeles California





Niciun comentariu: