miercuri, 22 iunie 2011

Geneza 15:15 Tu vei merge în pace la părinţii tăi;


Geneza 15:15

Tu vei merge în pace la părinţii tăi; vei fi îngropat după o bătrâneţe fericită.

Geneza 25:8

Avraam şi-a dat duhul şi a murit, după o bătrâneţe fericită, înaintat în vârstă şi sătul de zile; şi a fost adăugat la poporul său.

Geneza 35:29

Isaac şi-a dat duhul şi a murit şi a fost adăugat la poporul său, bătrân şi sătul de zile. Fiii săi, Esau şi Iacov, l-au îngropat.

Geneza 49:29

Apoi le-a dat porunca următoare: „Eu am să fiu adăugat la poporul meu; deci să mă îngropaţi împreună cu părinţii mei, în peştera care este în ogorul hetitului Efron,

Este timp limita in a sluji (Lucrarea )lui Dumnezeu?sigur ca unii vor spune ca nu.Sa fi in Biserica sau Adunare, printre cei care sint chemati sa slujeasca in Casa lui Dumnezeu,pentru acestia este sau nu un moment cind ei ar trebui sa se retraga ?Cuvintul are si pentru aceasta intrebare un raspuns.

Fie ca boala nu iti mai permite sa fi activ, fie ca mintea la o virsta incepe sa slabeasca ca sa nu zic ca o poate lua razna, este timpul sa te retragi inainte de a ajunge la o astfel de stare de neputinta.Sint unii care vor sa stea pina ce adunarea devine obosita de ei. Mai ales cei care intrun fel sau altul au contribuit prin activitatea lor la stabilirea unei adunari (Biserici)considera ca fara ei, nu va merge lucrarea lui Dumnezeu mai departe.

Dumnezeu a avut in toate timpurile oameni de care s-a folosit sa continue lucrarea pe care El a inceputo intrun loc sau altul. Versetele de mai sus arata ca, au fost oameni ai lui Dumnezeu pe care El, ia folosit in chip minunat. Dar a venit un timp, o vreme in viata lor cind Dumnezeu a terminat cu ei si le-a spus sa se pregateasca pentru a fi adogati la parintii lor su de a pleca de pe acest pamint

Ce inseamna sa se pregateasca? Inseamna sa reflecteze asupra vieti lor de legatura cu Dumnezeu. Este vremea sa ai si aceast moment cind sa iti pui toate lucrurile in ordine.Biserica (Adunarea) fiind a lui Dumnezeu El va ridica pe altii care sa continua lucrarea inceputa de frati care au fost pusi la dispozitia lui Dumnezeu.Nu este treaba noastra sa ne ingrijoram ce va fi dupa noi,atit timp cit lucrarea ii apartine Lui Dumnezeu.Eclesiastul spune aceste cuvinte, “Toate is au vre,mea lor.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: