joi, 23 iunie 2011

Eclesiastul 5:3 visele se nasc din multimea gidurilor


Eclesiastul 5:3

Căci, dacă visele se nasc din mulţimea grijilor, prostia nebunului se cunoaşte din mulţimea cuvintelor.

Am avut o stare de vorba cu un frate. Acesta i-mi spunea de o anumita Biserica care avea radacinile in Africa de sud. Aceasta biserica si-a intins tentacolele pina in Rominia. Nu ar fi nimic rau cu asta daca invatatura ar avea de aface cu Domnul Isus.

Ei aduc in atentie visele pe care le au si sustin ca prin aceste vise Dumnezeu le vorbeste in mod direct.Sigur ca au fost cazuri cind Dumnezeu a vorbit cind intrun fel cind in altul.Dar daca ne uitam in Sfinta Scriptura vedem ca visele se nasc din multime gindurilor.Cineva poate pretinde ca Dumnezeu ia vorbit lui in mod deosebit. Dece lui? Zice el ca este unul pe care Dumnezeu la ales ca sa trasmita mesajele Lui in Biserica.

Ei bine, odata cu complectarea Cuvintului sfint Dumnezeu a suspendat as zice astfel de comunicari cu oamenii, fie ei si pastori sau mai stiu eu ce pozitie poate detine intr-o Biserica. Tot ce a avut de spus Omului ,Dumnezeu a cuprins in Cuvintul lui care este Biblia.

Naivii si credulii pot crede ce vor din gura pastorului lor. Neglijind Cuvintul sfint ajungem in ratacire.Ajungem sa ne hranim cu ce spun oameni si nu cu ce spune Dumnezeu. Dumnezeu sa aiba mila de toti care pretend ca sint credinciosi.

John balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: