vineri, 27 martie 2020

Ioan 14;15. Dacă Mă iubiţi,.............

CANTAREA CATARILOR 2;1.

SUNT UN TRANDAFIR DIN SARON….

f43bd-picture1bibliacutrandafir
Ioan 14;15. Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele.

        Poate cineva va spune; Cum sa poti iubi o porunca? Porunca este porunca de Implinit nu de iubit. Dar avem si ce spune Domnul Isus cu privire la poruncile Lui.El spune ca; Poruncile Lui nu sunt grele;1 Ioan 5;3. Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Şi poruncile Lui nu sînt grele;Iata cum  snt poruncile Domnului Isus. Daca o porunca oricare ar fi ea data de om este grea ,uite ca a Mantuitorului nu sunt grele. Personal Inteleg ca; Cand faci ceva din dragoste orice ai face nu este greu.Avem scris ca; Dragostea acopere totul;1 Petru 1;8.Un stapan bun cum este Mantuitorul face ca slujitorul Lui sa se simta confortabil cu ceia ce Stapanul ii porunceste.

        Cu alte cuvibte, face din aceste porunci un ptileji de ascultare fara sovaiala. Ei uite, acesta este secretul dragostei si putere de a transforma porunca In iubire.Si tot odata sa nu vocifereze cand primesti porunca.Dacă Mă iubiţi,Daca suntem atenti este o Intrebare care aduce cu ea o porunca.Invaluita In dragoste.Dacă Mă iubiţi,Personal Inteleg,ca nu poti urma pe cineva Intr intimitate precum era intre Domnul Isus si ucenicii Lui si mai ales sa nu Iti promita la Inceput sa te faca un pescar doar de oamenii. Nu stim cat vor fi putut ei pricepe sa Inteleaga ce este aceasta expresie “Pescarii de oamenii”.Vor fi ei suprinsi dece Intrebare le pune Invatatirul lor? Nici asta nu o putem sti. Un lucru stim ca Domnul Isus le-a aratat o lectie d iubire,

     Cert este, ca ei l-au iubit.Intelegem din cuvintele pe care Mantuitorul le pune mai tarziu anume;Voi ati ramas necontenit cu Mine.Sau celor saptezeci care l-au parasit Intrun tarziu.Dragostea este loiala, se arata loiala,ramane pana la sfarsit loiala, In toate circumstantele prin care viata ne v-a trece fata de as numi partenerul care ne-a ales. Zic; ne-a ales pentruca in relatia lor a ucenicilor vedrm cine a ales si vedem cum Cel ce a ales va ramane loial pana la capet In dragoste nu este oscilatie. Luca22;28. Voi sînteţi aceia, cari aţi rămas necontenit cu Mine în încercările Mele. Iata ca Insusi Domnul Isus Insusi recunoaste In cele din urma adevarata loialitate care se gaseste numai In Dragostea din Dumnezeu.

        Dece numai acolo? Pentruce ea a fost turnata In inimile noastre orin duhul sfint care ne-a fost dat.Romani 5;5.Apoi cei saptezeci care l-au parasit fara temei.Citim In;Ioan6.66. Din clipa aceea, mulţi din ucenicii Lui s-au întors înapoi, şi nu mai umblau cu El. 67. Atunci Isus a zis celor doisprezece: „Voi nu vreţi să vă duceţ? Iata ce fel de iubire,loialitate si-au aratat acestia douazeci dela urma.Le da aceasta garantie a dragostei care izvoraste din iubirea pe care o are prin faptul ca Il iubeste pe cel ce este dragoste.veţi păzi poruncile Mele. Cu alte cuvinte, nu va veti mai deslipi de mine.Dece nu va veti mai deslipi de mine? De cel pe care Il iubesti? Cu privire la Domnul Isus. Nu vorbim de oameni.

        Vorbim de relatia Intre Domnul Isus si un nascut din nou.Dece nu te mai deslipesti? Pentruca acum ai ajuns sa gusti ca aceste porunci nu numai ca nu sunt grele dar sunt chiar bune de folos de aplicat In viata unui copil al lui Dumnezeu In calatoria lui spre cer, spre Casa Tatalui. Din nou doresc ca sa Impartasesc cate-va ganduri din Cuvantul scump al lui Dumnezeu cu toti Fratii si Surorile mele de pretutindeni care Impartasesc acest Cuvant sfant sinceri de pretutindeni.Cum vine sau ce Inseamna a pazi poruncile Lui? Personal Inteleg ca nu te mai deslipesti de Acest scump Mantuitor.

John Balarie
Los Angeles California

Un comentariu:

Anonim spunea...

„Benjamin Briel Lee a fost foarte profesionist în orice moment, ținându-mă la curent cu tot ce se întâmpla, dacă aveam întrebări, el era întotdeauna disponibil să răspundă. Aceasta a fost prima mea achiziție de locuințe, nu știam prea multe despre procesul de împrumut, el a făcut foarte ușor să înțeleagă lucrurile despre care aveam întrebări. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el. ”
Este un agent de împrumut care lucrează cu un grup de investitori care sunt dispuși să finanțeze orice proiect sau să vă împrumute orice sumă cu o dobândă foarte scăzută. Contactați Benjamin Briel Lee E-mail: Lfdsloans@outlook.com
Numărul aplicației Whats: + 1-989-394-3740.