vineri, 13 martie 2009

Care este voia Lui Dumnezeu

Care este voia lui Dumnezeu.

O credincioasa m-a intrebat ; cum realizez care este voia Lui Dumnezeu cu privire la o situatie sau alta din viata mea. Marturisesc ca pentru inceput m-a pus la incurcatura. Deseori zicem;  asta este voia lui Dumnezeu in aceasta  situatie. Nu dupa mult timp, vedem persoana in cauza ca nu mai este atit de entuziasmata. O vedem abatuta.

Atunci cum putem distinge care este voia Lui? Dupa o cercetare mai amanuntita , am ajuns sa inteleg, Scriptura ne da detalii, cu privire la voia lui Dumnezeu in vietile celor credinciosi.Nu au importanta care sint circumstantele vieti prin caretrecem.Sa vedem ce spune Scriptura.

1 Thessalonians 4:3 Voia lui Dumnezeu este sfinþirea voastrã:

Stim ca Dumnezeu ingaduie in vietile noastre diferite situatii ca sa ne sfinteasca, sa ne curateasca.Avem mai jos un alt loc, in care vedem mai clar, care este voia Lui Dumnezeu cu privire la un lucru sau altul din viata noastra.
Ca copii ai Lui noi trebuie sa-i multumim pentru toate lucrurile. Dece? Pentruca Lui nu-i este in necunostinta imprejurarea sau situatia prin care trecem.Cuvintul spune; asta este voia lui Dumnezeu cu privire la voi. Care voi? Voi care ati fost rascumparati.

1 Thessalonians 5:18 Mulþumiþi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; cãci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.

John Balarie(fischer)
03-13-2009
Los Angeles California

Niciun comentariu: