luni, 16 martie 2009

Rascumparati vremea, caci zilele sint rele.

Ephesians 5:16  Rãscumpãrati vremea, cãci zilele sunt rele.

 

Iata indemnul ap Pavel pe care-l da credinciosilor din Efes, si negresit si noua celor de astazi.Cuvintul de a rascumpara aduce cu el, intelesul de a scoate de supt putere. Domnul Christos ne-a rascumparat , ne-a scos, desupt domninatia celui rau. Ei bine, si timpul, asa as intelege vremea, el trebuie rascumparat.

In trecut apartineam celui rau, ne petreceam timpul, cu gunoaiele acestei lumi. Acum timpul ne este pretios. Cu alte cuvinte, sintem chemati sa folosim acest timp pe care il mai avem la dispozitie, spre slava lui Dumnezeu.

Citirea Cuvintului este o forma de a rascumpara timpul.In loc sa citesc cartii care nu au nimic de aface cu hrana spiritual, voi citi Cuvintul lui Dumnezeu care ma creste spiritual.Domnul Christos spune; Eu am venit ca oile mele sa aiba viata si inca din belsug.

Sau mai spune El ;cine ma maninca pe Mine are viata. Daca te hranesti cu orice altceva, sa nu fi suprins ca ramii rahitic spiritual.Iata un semn de alarma care este bine ca cei rascumparati ai Domnului Christos sa-l puna la inima.

John Balarie(Fischer)

03-16-2009

Los Angeles California

Niciun comentariu: