luni, 9 martie 2009

Intelepciunea striga pe ulite

Intelepciunea striga pe ulite

 

Proverbs 1:20  Întelepciunea strigã pe ulite, îsi înaltã glasul în piete:

Proverbs 8:1  Nu strigã întelepciunea si nu-si înaltã priceperea glasul?

1 Corinthians 1:30  si voi, prin El, sunteti în Hristos Isus. El a fost fãcut de Dumnezeu pentru noi întelepciune, neprihãnire, sfinþire si rãscumpãrare,

Cum sa strige Intelepciunea, Si mai ales pe ulite? Ca sa optina unii oameni intelepciune, merg la scoli superioare, unde intilnesc profesori de inalta pregatire.Bine dar dece spune Scriptura ca striga prin strazi si prin piete?Aceasta intelepciune nu este omeneasca si nici nu se invata la scoli inalte cu renume.

Ea este intelepciunea care vine de sus.Ea striga in persoana Domnului Chrstos,Citim ca pe El Dumnezeu la facut intelepciune.Cind era pe pamint Domnul Christos a strigat chemind pe ulite sau strazi Veniti la mine voi toti cei truditi si impovarati si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.Ei bine, nu se vede ommul trudit si nici impovarat.

Deaceia Intelepciunea (Domnul Isus) sta  si astazi si striga prin Cuvintul Lui scris.Dar cine vine? Oamenii nu sint preocupati de intelepciunea care vine de sus. Ei alearga dup ace le poate oferi pamintul. Pamintul poate sa-ti ofere ce este pamintesc.Dar sa nu uitam ca omul are si suflet.Acesta este cu mult mai de prêt decit trupul.Deci sa-L cautam pe El care este intelepciunea lui Dumnezeu. Atunci nu vom avea nici truda sufleteasca si nici povara.

 

John Balarie(Fischer)

03-09-2009

Los Angeles California

Niciun comentariu: