luni, 11 noiembrie 2019

Pomul Vieti vesnice!


CANTAREA CANTARILOR 2;1.

SUNT UN TRANDAFIR DIN SARON….

f43bd-picture1bibliacutrandafir

       Pomul Vieti vesnice!   
       Din acest Pom al vieti se hranesc toti ci pe care Dumnezeu i-a atras La Domnul Isus,Ioan 6;44.Si acum sunt Copii ai lui Dumnezeu. Pentru ei a pus Dumnezeu acest pom al Vieti dela inceput In Gradina Edenului. Ii avea In vedere anticipat pana acest Pom al vieti va lua un trup si va locui Printre noi plin de  har si adevar. Ioan1 ;14. Şi Cuvîntul S-a făcut trup, şi a locuit printre noi, plin de har, şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava singurului născut din Tatăl. Intelegem deci, din;Ioan 6;44. -Nimeni nu poate veni la Mine, dacă nu-l atrage Tatăl, care M-a trimes; şi Eu îl voi învia în ziua de apoi.
        Iata cine este Pomul vieti.Ioan 1;4. În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor. A caror oameni? A celor din Ioan 6;44.Pe Domnul Isus ca Pom al vieti Il mai vedem si nu numai In Gradina Edenului. Geneza 2;9…… şi pomul vieţii în mijlocul grădinii, Il mai vedem si In Apocalipsa 2;7……. îi voi da să mănînce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.“Asa dar, ce vreau sa scot In evidenta este ca; Cei nascuti din nou ca Copii ai lui Dumnezeu se hranesc din Domnul Isus.Cum din Domnul Isus la modul literal? Din Cuvantul lui Dumnezeu scris care ne-a fost dat.
  Avea sa spuna Domnul Isus In zilele Lui pamantesti aceste cuvinte;Ioan 6;57….. tot aşa, cine Mă mănîncă pe Mine, va trăi şi el prin Mine.Cate-va ganduri alaturi de poezia acesta care Il Infatiseaza pe Scumpul nostru Mantuitor. Astea pentru Fratii si Surorile mele scumpi cu care voi mosteni cerul langa Pomul vieti, langa Scumpul nostru Mantuitor.
Domnul Isus Pomul vieti!
1) Tu esti al nostru, pom al vieti,/Din care ne hranim./Ai inflorit  n-Getsimani/In drum spre Golgota.2) Pe cruce, ai fost rastignit/In vazul tuturora./Petale albe ai raspindit,/Si-n lume aurora.3) O cale noua ai deschis./ Prin jerfa la Golgota./De atunci,continui, nu-n-cetezi,/S-a asezi pe aceasta cale; 4) Picioarele celor ce cred/In sfinta Ta lucrare./A fost atunci, dar v-a inceta;/Eterna alergare.5) Pe toti ai Tai, ii vei chema/Cu-o-singura strigare./In jurul Tau, ospat v-a fi,/Acasa pe vecie. 6) Vom sta cu toti la masa Ta,/Cinstind a Ta marire./Vrednic ai fost ca sa ne ai/Acolo, o vesnicie. 7) Te adoram Isus iubit/Ca ne-ai fost temelie,/Pe care Intruna ai zidit/Ce Tata-l ti-a dat Tie.
 John Balarie Los Angeles California.11-30-2013 vezi Ioan 6;37si 44
Los Angeles California.11-30-2013

Niciun comentariu: