duminică, 1 ianuarie 2012

Ne plecam genunchi inaintea lui Dumnezeu.


Ephesians 3:14 ... Iatã de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatãlui Domnului nostru Isus Hristos

Avea Ap, Pavel, motivul lui de as pleca genunchii inaintea lui Dumnezeu. Ce il determina pe el sa faca asa ceva?Raspunsul pe care il am aici in Cuvint este dorinta lui ca credinciosi sa stie bine in fata cui sa is plece genunchi.Sint oameni care pretend acest lucru ca unii din semeni lor sa se plece inaintea lor, si chiar sa si ingenunche.Inaintea cui Ap, is pleca genunchii? Cuvintul este destul de clar inprivinta aceasta.

înaintea Tatãlui Domnului nostru Isus Hristos.Dece ne plecam noi genunchii inaintea lui Dumnezeu care este si Tatal celor rascumparati?Pentruca dela el ne vin toate binecuvintarile de care avem nevoie sa traim zilnic.Atunci mai este nevoie sa ne plecam inaintea omului ? oricare ar fi el?Negresit ca nu.Versetul care urmeaza ne arat cine este acest Tata in fata caruia trebuie sa ne plecam, sa cadem in genunchi.

5 din care îsi trage numele orice familie în ceruri si pe pãmânt,

Deci inaintea facatorului nostrum ne vom pleca. Ii vom spune Lui despre nevoile noastre. Ii vom cere ca el este un tata care ne poate intelege. Dece? Pentruca El ne-a creiat.Cu cit mai mult sintem copii ai Lui.

17 asa încât Hristos sã locuiascã în inimile voastre prin credintã; pentru ca, având rãdãcina si temelia pusã în dragoste,

Era preocupat de cei carora le vorbea Ap, Vedea el ceva in viata lor care nu corespundea cu acest titlu de copil al lui Dumnezeu.Vroia ca Hristos sa locuiasca in inimile lor.Si adduce inainte dragostea care este liantul de legatura.In legatura cu dragostea el spune de.radacini.

Cu alte cuvinte daca nu esti inradacinat in dragostea Lui nu poti fi in situatia ca Domnul Hristos sa locuiasca in inima ta.Aici este un prileji de cercetare de sine.Locuieste Domnul Hristos, atunci sintem inradacinati indragostea lui Dumnezeu. Iata un loc care ne arata cum sint inradacinati cei rascumparati.

Romans 5:5 Însã nãdejdea aceasta nu însealã, pentru cã dragostea lui Dumnezeu a fost turnatã în inimile noastre prin Duhul Sfânt, care ne-a fost dat.

Deci daca ne-a dat Duhul sfint asa cum citim , atunci sintem si inradacinati. Daca nu sa nu ne asteptam ca dragostea ne va fi pamintul in care sa ne infigem radacinile.Domnul sa aiba mila de noi sa putem realize ca fara a avea radacinile in dragoste nu vom putea sa traim spre slava Lui sis pre fericirea noastra.

John Balarie

Los Angeles California

Niciun comentariu: