miercuri, 10 octombrie 2012

- Singur în fața veșniciei




Acest articol  de care vorbesc a fost scris despre un mare  scritor din rep, Moldova. Mi-la trimis cineva  cu ce scria un jurnalis despre acest om. Ca pina la urma, cind pleci nu mai esti nimic. Chiar si pe pamint ai fost tot om. Sigur ca unii printre semeni lor exceleaza in diferite aspect ale vieti. Dar la mormint lasi totul si nu iei nimic din ce ai fost.

Mi-a atras atentie acest titlu, deaceia, l-am si copiat.Este trist ca pe malul celalalt al treceri in vesnicie sa nu te astepte nimeni.Sigur ca autorul, s-au autoarea ca nu mai stiu cine a fost,oricum, erau straini de ceia ce spune Sfinta Scriptura.Omul e nemuritor fie ca a fost mintuit s-au nu. In pilda pe care o spune Mintuitorul cu Bogatul si Lazar avem o pictura a ceia ce se intimpla dupa moarte, pleacarea de pe acest pamint.Nu poti fi singur in vesnicie, ori vine Domnul Isus si  te ia sa te duca in casa Tatalui, daca ai fost rascumparat al Lui , ori te ie celalalt stapin caruia i-ai slujit pe cind erai pe pamint.

Singur în fața veșniciei?.Nu,nici intrun caz nici altul nu vei fi singur, Esti al Domnului Hristos, vei fi cu toti aceia pe care El i-a rascumparat.Ai fost de partea cealalta vei fi cu toti care au de tata ape diavolul. Acestea sunt cuvintele pe care le gasim in Scriptura. John 8:44  Voi aveti de tatã pe diavolul; si vreti sã împliniti poftele tatãlui vostru.

Acestea sunt cuvintele Domnului Hristos.Sigur, poate ca vor fi si unii care -mi vor zice, dece nu spui cuvinte positive? Omul trebuie sa cunoasca realitatea.In fata vesniciei nu va putea sa se desvinovateasca ca nu I s-a spus adevarul curat.Iata ce spune Mintuitorul despre cei care vor petrece vesnicia impreuna cu El , John 17:24  Tatã, vreau ca acolo unde sunt Eu, sã fie împreunã cu Mine si aceia pe care Mi i-ai dat Tu,

Ce trist ca, aici pe pamint, oamenii nici nu vor sa se intereseze de vesnicie.Dar iata ca vrem s-au nu, vom fi acolo in fata vesniciei.In pilda Bogatului si a lui Lazar, ne este aratat ca, Bogatul deabia acolo unde se gasea a realizat cit de groaznic  e locul in care el a ajuns.Ar fi vrut ca fratii lui sa nu vina si ei in acest loc de chin. Dar lucrurile nu se mai pot schimba.Iata ce spune Domnul Isus despre impacarea cu Dumnezeu prin iertarea pacatelor .

Matthew 9:6  Dar, ca sã stiti cã Fiul omului are putere pe pãmânt sã ierte pãcatele, "Sunt unii care avanseaza ideea ca, si in iad Dumnezeu mai  da o sansa de pocainta.O, daca ar fi asa, ce nu se folosea Bogatul? Odata plecat te trezesti la poarta vesniciei ca esti dus in locul pe care negrsit ti-lai dorit.Cita bucurie si pace au cei care sunt ai Domnului Hristos . Atunci cind va veni si clipa aceasta din viata, ei vor fi asteptati de Mintuitorul lor.Scriptura ne arata ca, cei rascumparati chiar doresc aceasta clipa minunata de a se intilni cu Rascumparatorul lor.

John Balarie
Los Angeles California

Niciun comentariu: