joi, 31 decembrie 2015

Romani 16:24. Harul Domnului nostru Isus Hristos ..............


f43bd-picture1bibliacutrandafir









Romani 16:24. Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi cu toţi! Amin.


      Se incheie inca un an si pentru noi toti care suntem ai Domnului Hristos.Cum ar fi fost fara sa primim acest Har in decursul anului, de care vorbeste Ap, Pavel credinciosilor din Roma? Intelegem ca fara Harul lui Dumnezeu am fi falimentari.Da, Harul a fost dat tuturor rascumparatilor Domnului Hristos dealungul veacurilor prin situatiile grele prin care au trecut. Dar si pe noi cei de azi, putem spune ca, Dumnezeu ne-a ocrotit, condus pe acest drum care trece prin pustie.


      Nu este nici un copil al lui Dumnezeu sa nu treaca pe acest drum al pustiei. Suntem incredintatai ca, Dumnezeu este acelasi pentru  toti rascumparatii Lui din toate timpurile.Asteptam sa vedem cum va lucra si in anul in care, cu ajutorul Lui vom intra.


2 Petru 1: 2. Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!


Pentruca este sfarsit de an scriu mai putin,pentru a avea mai mult fimp de a reflecta asupra anului care s-a scurs.Doresc tuturor Fratilor si Surorilor de pretutindeni pe oriunde se vor afla ei unii in zi, alti in noapte,ocrotirea Domnului.Luceafarul se va arata curand si noaptea va disparea.


John Balarie

Los Angeles California!

Niciun comentariu: